IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина възкръсна с клетъчна терапия

17 май 2017 06 40

Ходила тайно на лечение до Швеция

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Спекулациите за здравословното състояние на Анджелина Джоли не спират, особено покрай развода й с Брад Пит и битката за попечителство над шестте им деца.

Актрисата изглежда все по-слаба и бледа, а някои жълти медии дори си позволиха да я наричат „ходещ мъртвец“. Самата Анджи обаче се е взела в ръце и според запознати редовно отскача до Швеция за терапия с живи клетки. За магическата процедура звездата научила от колегата си Майкъл Фокс, който дълго време се бореше с болестта на Паркинсон.

Джоли е проучила, че клетъчната терапия, използвана в борбата с рак, паркинсон и други страшни болести, се извършва успешно в шведския институт Каролинска. Анджи помолила своята близка приятелка – британският политик баронеса Арминка Хелик, за съдействие и след няколко разговора от нейна страна, актрисата полетяла за Швеция, пише RadarOnline.

Близки до звездата разкриха пред медията, че тя вече няколко пъти е летяла до европейската страна – веднъж през февруари с полет от Камбоджа и през март след речта ѝ в Женева. В медицинското заведение Джоли е получила лечение за храносмилателната си система.

Снимка: Instar

„Лекари се тревожеха, че лигавицата на червата ѝ е амортизирана и тя не обработва храната правилно. Ако подобни проблеми не се лекуват, може да се стигне до диабет и някои тежки стомашно-чревни болести. Благодарение на шведските лекари тя напълно се преобрази. Там беше третирана с лекарства за гастропареза (парализа на мускулите на корема), което според тях е причинявало системното ѝ гадене“, коментират от обкръжението на актрисата.

Близките на Джоли са много щастливи от промяната.

„Това е чудо! Т-клетките на Анджи са подсилени и тя се кълне, че през месеците не е имала стомашни проблеми. Не е никак зле за човек, който приличаше на ходещ мъртвец!“, добави източник пред медията.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари