Брадли Купър и Ирина Шейк изведоха на разходка малката Леа и разбира се, се превърнаха в сензация. Тя е супермодел, а той носител на „Оскар“ и появата им в Пасифик Парадайс се превърна в сензация за папараците.

От една страна чаровната Ирина шокира с бързото си влизане във форма. Облечена с тесни дънки и червен пуловер тя демонстрира перфектно тяло само месец и половина след раждането.

42-годишният Купър пък за пореден път защити имиджа си на секссимвол, залагайки на небрежен стил – тениска и дънки и вързал порасналите си коси в малък, но модерен кок. Чарът му обаче не бе в стила му, а в начина, по който гукаше и държеше в ръце малката Леа, докато майка ѝ буташе с една ръка количката зад тях, а с другата разхождаше кучето им.

Видимо запленен от бебето си, Купър не обръщаше внимание на абсолютно нищо друго. Той поклащаше малката и ѝ подаваше биберона, прикривайки я от слънчевите лъчи.

Снимка: Backgrid

За съжаление, актьорът е ангажиран със снимки на нова лента и не може да посвети времето си напълно на малката и майка ѝ. Той прекарва повече време с Лейди Гага, с която си партнира в „Star is Born“. Двамата дори си разменят няколко целувки по сценарий. Близки до Купър споделиха, че той дори притичал при нея за „утеха“ в деня на раждането на Леа, тъй като бил „адски стресиран“, припомня RadarOnline.