IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аманда проговори: Вече не друса и пие, а шие!

12 юни 2017 07 40

31-годишната актриса се гласи за телевизионна кариера

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Аманда Байнс се завърна след години мълчание и изглежда по-здрава и щастлива от всякога. Проблемната актриса, сравнявана често с колежката си Линдзи Лоън, заради разхайтеното си поведение и любов към алкохола и марихуаната, вече е нов човек и планира да се реализира в съвсем различна сфера.

31-годишната звезда даде първото си интервю от години в предаването „Good Morning America“. В него Аманда призна, че причината да се „пенсионира“ от актьорството е било излизането ѝ от контрол – Байнс бе уловена неколкократно да шофира под влияние на наркотични вещества, бе уличена в кражба, хваната с марихуана, бе пациент на психиатрична клиника няколко пъти след като за малко не подпали имота на свой съсед и т. н.

Сега обаче тя е чиста и трезва и е готова да покори не само Холивуд.

„Актьорската игра ми липсва и ще ви изненадам, но мисля да се завърна на екрана. Иска ми се да играя в телевизионна продукция. Може би ще бъда гост в няколко шоу програми, нещо такова“, сподели Аманда.

Новината не е никак шокираща и все пак Байнс успя да хвърли „бомба“ с признанието, че е започнала да учи!

„Напоследък започнах да уча мода. Харесва ми, уча се как да шия и да правя десени. Искам да започна своя модна линия и Модният институт по дизайн и разпространение ми помага да реализирам тази своя мечта. Харесва ми да уча това и преподавателите са отлични“, заяви Байнс.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари