IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амбър Роуз предизвиква с косми в бикините

13 юни 2017 10 40

Пусна снимка без гащи в мрежата, феновете последваха примера ѝ

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Амбър Роуз е от жените, които обичат скандалите и провокациите. И тъй като вече не се състезава с Ким Кардашян за вниманието на Кание Уест, който е нейно бивше гадже и медиите много не се фокусират върху нея, реши да привлече вниманието им с ново предизвикателство. Пищният модел качи свое селфи в Инстаграм, на което позира без гащи.

Разбира се, кадърът бе изтрит от администраторите на социалната мрежа близо два часа по-късно, но вече е предизвикал истински фурор в мрежата, тъй като интимните части на Роузи са видимо окосмени.

Самата звезда заяви в Инстаграм, че „не ѝ пука“ от махането на селфито, защото тя вече е заявила намеренията и вижданията си съвсем ясно. Изглежда Амбър е фен на окосмяването в интимната област и иска да го възкреси като мода.

В продължение на часове, моделката качваше в профила си кадри на нейни фенове, позирали по подобен на нея начин. Някой са се снимали голи, прикривайки органите си с перука и други по-космати предмети. Мъжете просто са сложили някакъв емотикон в областта на междукрачието си.

Припомняме, че преди време друга звезда се обяви категорично за окосмяването, само че в областта на подмишниците. Става въпрос за Мадона, която не само затрупа мрежата с космати селфита, но дори изкара цял концерт без бръсначка.

Вижте резултатите от предизвикателството на Амбър в галерията ни.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари