IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кание отказва да забремени Ким. Това ли е краят?

13 юни 2017 08 10

Риалити звездата обсебена да ражда отново, мъжът ѝ вече почти не се прибира

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Ким Кардашян отчаяно иска да роди още едно дете. Звездата се е вманиачила по темата и смята, че това ще я сближи със съпруга ѝ Кание Уест, с когото напоследък имат сериозни противоречия, пише RadarOnline.

„Ким е в тежка депресия от факта, че не забременява отново. Единственото, което иска е да увеличи семейството си и да дари Норт и Сейнт с братче или сестриче“, разкри източник пред медията.

Предишните бременности на брюнетката бяха рискови и дори лекарите я предупредиха след първото дете, че може да няма второ.

Всички драми с плодовитостта на Ким и забременяването ѝ бяха документирани в семейното риалити KUWTK. Този път зрителите стават свидетели на дежавю, \ала според запознати причината Кардашян да не забременява не е здравословна, а се корени в нежеланието на съпруга ѝ да я оплоди.

„Въпреки скорошната им екзотична ваканция, помежду им нещата не са съвсем наред. Кание почти не се прибира през деня и двамата прекарват много малко време заедно. Ким мисли само за бебе, а той се дърпа и това увеличава дистанцията помежду им“, добави човек от близкия кръг на звездните съпрузи.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари