IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Г-жа Бекъм: Ако бях мизерна колкото на снимките, нямаше да съм омъжена!

17 юни 2017 06 00

Виктория натърти, че е много щастлива с Дейвид и начина си на живот

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Виктория Бекъм често е критикувана, че не се усмихва, че изглежда стерилно на снимките и е винаги намусена.

През годините това е водило до медийни спекулации дали наистина е щастлива или е просто поредната кисела жена, родена със златна лъжица. Самата г-жа Бекъм призна, че е изключително доволна от живота си и от брака си с Дейвид, с когото е заедно от 18 години и имат 4 деца – Бруклин (18), Ромео (14), Круз (12) и 5-годишната Харпър.

„Ако бях толкова мизерна, колкото изглеждам на някои от тези папарашки снимки, децата ми нямаше да са толкова щастливи и аз нямаше да съм омъжена повече“ сподели пред холандския Vogue дизайнерката.

Виктория призна, че има железен режим.

„Тичам по 3 мили всяка сутрин и след това тренирам около час с личния ни треньор. Остава ми достатъчно време да пюрирам на Ромео любимото му авокадо. Тостът му изскача от тостера в минутата, в която слезе за закуска“, сподели брюнетката.

Снимка: Vogue

На 43 Виктория вече се е преборила с амбицията на повечето звезди да изглежда в пъти по-млада. Това обаче не означава, че не полага грижи за себе си.

„Не съм перфектна и не ми се налага да изглеждам като на 25. На 43 години съм и това звучи по-лошо, отколкото е в действителност. Фокусирам се върху това, което съм постигнала и се чувствам благословена“, добави съпругата на Дейвид.

Неотдавна Виктория разкри, че няма много приятели, но е щастлива с хората до себе си.

„Никога не съм самотна. Нямам много приятели, но съм заобиколена от хора, които наистина ме харесват. Много съм близка със сестра си и и три-четири други жени, с които съм съученичка. Вярвам, че истинският приятел разбира, че можете да се виждате, когато имате време, защото и те са много заети. Всичките ми приятелки имат кариера и семейство“, обясни дизайнерката.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

techCandy ( преди 6 години )
miserable не означава мизерна... Като цяло преводите ви не са на добро ниво.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар