IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Децата на Анджи я натискат за ново гадже

3 юли 2017 09 00

Мадокс се надявал майка му да си намери добър мъж

Снимка: Splash

Снимка: Splash

Анджелина Джоли и Брад Пит се разделиха с бурен скандал, който разтърси Холивуд, но изглежда само е сплотил семейството на актрисата, което вече не включва хубавеца. Шестте деца на Анджи се чувствали добре с майка си, а най-големият – 15-годишният Мадокс – дори вече я подстрекавал да си намери нов мъж.

„Анджи само повтаря, че сега е омъжена за децата си, но Мадокс настоява да се огледа за истински мъж, когато е готова“, разкри източник пред RadarOnline.

„Двамата с Джоли имат много силна връзка и се разбират чудесно. Тя го третира като възрастен и сега той е заел ролята на Брад в семейството. Грижи се за по-малките си братя и сестри и раздава заповеди на бавачките как да се грижат за тях и кога да ги слагат по леглата“, добави информаторът.

Анджелина изглежда бързо свикна с живота на самотна майка и дори наскоро си купи нов дом за 25 млн. долара в Лос Анджелис, където да живее с многодетната си челяд, включваща освен Мадокс и Пакс (12), Захара (11), Шайло (10) и близнаците Вивиън и Нокс (8).

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари