IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Симпсън кара рожден ден топлес в басейна

11 юли 2017 09 00

Сложи край на слуховете за бебе със супер секси тяло

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

За разлика от много знаменитости, Джесика Симпсън реши да не вдига щуро парти за рождения си ден, а да го изкара по един доста релаксиращ, но впечатляващ начин. Хубавицата качи селфи в Instagram, на което позира топлес и показва завидни форми.

Джесика е описала кадъра с думите: „Целуни ме отзад 36“, което е заигравка с поредната отминаваща година от живота ѝ. На 10 юли блондинката навърши 37 години, ала тялото ѝ изглежда поне с десетилетие по-младо.

Със секси снимката Симпсън окончателно сложи край на слуховете, че очаква трето дете от съпруга си Ерик Джонсън. През май тя посети няколко събития, на които изглеждаше видимо наедряла и с корем. Малко по-късно тя отрече публично в ефир, че е бременна, но съмненията останаха... до днес.

Полегнала по корем, с коктейл в ръка върху надуваемо животно в басейна, Джесика категорично заявява без думи, че бебе няма и че годинките не са отнели и грам от сексапила ѝ.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари