IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любо Ганев с ново гадже, по-млада е от него с 20 години

31 юли 2017 13 00

Приятелката му си има собствен бизнес

Снимка: Love Style

Снимка: Love Style

Волейболната ни легенда Любо Ганев има нова любов. Избраницата му се казва Кремена и има собствен бизнес. Тя е на 32 години, почти с двайсет по-млада е от него, но това не е пречка за любовта им.

„Запознахме се чрез общи познати, но преди около година започнахме да излизаме по-често заедно. Видяхме се, харесахме се, паснахме си и това е достатъчно. Прекарваме си добре времето заедно. Не живеем под един покрив и нямаме такива намерения. Така ни е добре. Нямаме по-сериозни намерения да се женим или да имаме деца, а и вече съм стар за още наследници. Не обичам и да си правя дългосрочни планове. Живея на мига“, заяви Любо пред списание Love style.

Той обаче с радост би искал да има още внуци и във всеки свободен момент обича да се занимава с първородната си внучка Любомира, кръстена на него. Тя е на две години и половина и дори вече го нарича „деде“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари