IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристен Стюарт посегна пак на мъжете

4 август 2017 09 00

Сбогом, Стела!

Снимка: Harper,s Bazaar

Снимка: Harper,s Bazaar

Актрисата Кристен Стюарт призна, че „лесбийските ѝ пориви“ са към своя край и отново е отворена да излиза с мъже. Това определено ще шокира половинката ѝ – моделът Стела Максуел.

„Да, определено искам да пробвам пак с мъже. Някой хора не са така. Те знаят, че обичат гриловано сирене и могат да го ядат до края на живота си. Аз искам да опитам от всичко. Ако веднъж пробвам гриловано сирене, после ще си кажа: Това е яко, какво следва оттук нататък?“, сподели пред септемврийския брой на Harper's Bazaar U.K. Стюарт.

Преди да започне да излиза с жени, актрисата е имала връзка с колегата си Майкъл Ангарано и партньора си от „Здрач“ Робърт Патинсън. След това името ѝ бе свързвано с Алисия Каргайл, Стефани Соколински и сегашната ѝ изгора Стела.

„Била съм дълбоко влюбена във всички хора, с които съм се срещала. Мислите ли, че съм се преструвала? Винаги съм приемала дуалността и съм вярвала в нея, не ме е обърквала или раздирала вътрешно. Просто не ми харесва да ми се присмиват“, добави още Кристен.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари