IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мос работи топлес за бебе на яхта в Италия

8 август 2017 11 40

Гаджето й се измъкна от принудителен детокс в Америка

Снимка: Daily Mail

Снимка: Daily Mail

Кейт Мос е на 43 години и вече има 14-годишно момиченце Лила-Грейс от връзката си с Джеферсън Хак, но това не я спира да работи за втори наследник с 30-годишното си гадже граф Николай фон Бисмарк. Двамата се наслаждават на почивката си в Капри, Италия като моделът не пропусна да изкуси половинката си със свалено горнище.

Папараци уловиха Мос да се гмурка от акостиралата яхта и след това да търси ласките на Николай, който я гледа не по-малко влюбено и страстно. От известно време се носят слухове, че Кейт копнее да роди дете на немския аристократ и възрастта няма да я спре.

Снимка: Backgrid

Според The Sun двойката е готова за бебе след като е изживяла доста щастлив и спокоен период във връзката си и двамата дори обсъждали бебешки имена.

„Кейт и Николай са много щастливи заедно и тя иска да му роди дете. Това е логична стъпка след като и двамата са уверени в отношенията си един към друг, но не планират да се женят. Кейт няма против да бъде стара майка и вече обмислят имена за потенциалното си дете“, коментира източник пред медията.

Снимка: Backgrid

За разлика от Николай, родителите му не са никак влюбени в Мос. Те я определяли като „лошо влияние“, което подхлъзва сина им към алкохола и наркотиците и дори го изпратиха на детокс в Америка, за да е далече от нея и да се откъсне от купонджийската вихрушка, в която звездата го беше вкарала.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари