IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившият на Нина Добрев стана татко на момиченце

11 август 2017 11 40

Иън Сомърхолдър и съпругата му Ники Рийд я кръстиха Боди

Снимка: NIKKI REED/INSTAGRAM

Снимка: NIKKI REED/INSTAGRAM

Актьорите Ники Рийд и Иън Сомърхолдър са горди родители на момиченце с името Боди Солейл Ройд Сомърхолдър. Малката се е родила в 22:26 на 25 юли, разкри сп. People, позовавайки се на рождения сертификат на бебето.

Боди е първо дете и за двете звезди, които се венчаха през април 2015 г. Тя бе пазена в дълбока тайна до май тази година, когато актьорът качи в Инстаграм снимка, на която целува наедрелия корем на съпругата си.

Наскоро Рийд украси корицата на сп. Fit Pregnancy and Baby, разкривайки как с Иън се подготвят да бъдат родители.

"Първият месец ще запазим бебето изцяло за себе си. Ще бъдем само тримата - без посетители, ще си изключим телефоните, за да не се налага да общуваме с всякакви хора. Няма как да си върнеш обратно тези 30 дни и ние искаме да им се посветим изцяло", коментира Рийд.

Сомърхолдър, който набра популярност с участието си в сериала "Дневниците на вампира" и връзката си със своята колежка с български произход Нина Добрев, пък тренирал с котки за бащинството.

"Научих се да се усмихвам, докато чиста тонове урина и ако. Ставах нощем да храня осем малки котета с бутилка мляко с ясното съзнание, че ако не съм аз, те ще умрат. Това ми показа какво е някой да зависи от теб за собственото си оцеляване. Изживяването беше невероятно и е много добър подготвителен курс", коментира пред People Иън.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари