IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Круз падна от сграда (ВИДЕО)

14 август 2017 11 40

Актьорът настоява сам да прави каскадите за поредната "Мисия невъзможна"

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Том Круз се гордее, че на 55 сам изпълнява повечето опасни каскади за своите екшъни, но изглежда и това си има цена. Кратко видео показва как при една от последните си маневри на снимачната площадка на "Мисията невъзможна 6" в Лондон, актьорът се пребива при скок между две сгради.

Макар и обезопасен с въжета, ударът е причинил леки наранявания на звездата, но като цяло състоянието му е добро. От екипа издадоха че Круз се е готвел за каскадите близо година. След удара Тон е забелязан на колене с видима болка на лицето.

Изпълнителният директор на Skydance Media CEO Дейвид Елисън наскоро сподели, че зрителите на зрелищния екшън този път ще видят още повече и опасни каскади, изпълнени от Том.

"Това, което Том ще направи в този филм, е невиждано досега. Той тренира цяла година за това и ще останете силно впечатлени", коментира той.

През годините Криз е заснел много екшъни и стотици каскади, така че е напълно наясно за опасностите, което обаче не го отказва. През 2012 личи филмовият кординатор на каскади на лентата "Джак Рийчър" Роб Алонсо го похвали публично с думите:

"Той е по-добър от повечето професионални каскадьори. Невероятен гмуркач е, бие се добре и прави всякакви каскади. Управлява самолети, язди коне, кара мотори и всеки режисьор би бил щастлив да има актьор като него във филма си".

Инцидентът по време на каскадата се случи малко, след като Том бе забелязан да кара хеликоптер в началото на август.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари