IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тя яде! Гришовица се похвали с две торби пържени крилца

15 август 2017 14 20

Нагъва в колата, охранява я полиция

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Никол Шерцингер пя на ухо на кралската фамилия в Сингапур, но по-голям интерес за феновете й се оказа последвалата й визита в местен ресторант за бързо хранене.

Звездата качи "стори" в Инстаграм, на което се вижда как доволно пазарува пилешки крилца и си тръгва с цели две торби, ескортирана от полицаи.

Половинката на Григор Димитров е облечена в лъскав черен гащеризон по тялото, с който очевидно се е презентирала пред кралското семейство. 

В краткото видео "операторът" я е заснел как поръчва крилцата от заведението за бързо хранене и след това в колата доволно нагъва от тях, издавайки звуци на удоволствие и коментирайки: "В Малайзия това се случва!".

Въпреки демонстрираните хранителни навици Никол изглежда в топ форма. Хубавицата неведнъж е коментирала, че е била жертва на хранително разстройство и дълго време се е борила с булимията. Очевидно проблемът е решен и тя може смело да си позволи и пържени крилца без да губи и грам от сексапила си.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Трънка ( преди 6 години )
Кой знае колко пари е получила да рекламира как плющи КФС. Сигурно най-лесно изкараните в живота и.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар