IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фолк певица във френския Риц?! Какво развълнува Мария...

4 септември 2017 08 10

Чалга звездата се фука в Инстаграм, запечатва всяка секунда от престоя си

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Докато бившият съпруг на фолк дивата Мария Християн Гущеров се показва с различни жени след развода им, тя се скъсва от участия и ... почивки. След дълъг престой на Слънчев Бряг, Мара изглежда е успяла да се докопа до доста по-изискано място - Париж.

Преди часове фолк дивата буквално заля профила си в Инстаграм със снимки от френската столица, като очевидно доста се гордее с факта, че е успяла да се докосне до хотел от реномираната верига "Риц". Като типична фолк звезда, тя не пропусна да направи няколко селфита от банята на хотелската си стая, да снима чаршафите и храната.

Кой каза, че фолкаджийките не ядат? От снимките и видеата на Мария се вижда, че в рамките на 10 часа тя е опитала доста и различни ястия, вина и калорични сирена. Междувременно може да очакваме Отварачката да блесне с нов тоалет, тъй като миньончето показа и багажник, пълен с покупки на известни луксозни модни марки.

Не е ясно кой е завел Мара в Париж, тъй като на този етап тя позира сама и дори не загатва в чия компания е. Злите езици коментират, че със сигурност пътешествието й е спонсорирано от някой бизнесмен, защото след развода си с Гущеров , колкото и участия да има, едва ли може да си позволи чак такива глезотии с лека ръка.

Светлана Василева, Азис и Християн Гущеров, Снимка: Instagram

Експоловинката ѝ Християн също не спира привлича вниманието на медиите към себе си. През юли се заговори, че е сменил Отварачката с прохождащата във фолк бранша плеймейтка  Анджелина. Месец по-късно той качи в профила си няколко снимки, на които позира в подозрителна близост до Светлана Василева, а по-късно самата плеймейтка разкри, че вече се е нанесла в дома му и дори е готова да му роди деца.

Вижте какво впечатли Мария в Париж в галерията ни.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари