Ева Лонгория в момента се наслаждава на почивка в Гърция със съпруга си Хосе Бастон, но като всяка звезда и тя трябва да бъде нащрек! Защото едва ли някоя популярна личност би искала в медиите да излязат папарашки снимки, като тези на екранната Габриел Солис от последните дни, породили дори спекулации, че е бременна.

Снимка: Backgrid

След като Лонгория многократно отрече подобна възможност, обяснявайки периодично подутия си корем с повече "сирене и вино", брюнетката бе уловена на плажа в "потресаващ" вид.

Нахлупила две капели една върху друга с видимо наедрял корем, Ева крачеше нагоре-надолу в компанията на приятели без да се притеснява, че подобни кадри може да сринат рязко имиджа ѝ на секссимвол. И разбира се, да поставят под съмнение думите ѝ, че няма става майка.

Снимка: Backgrid

Добрата новина е, че съпругът ѝ все още е така привлечен от сексапила й и не спря да я прегръща и целува на плажа. Изглежда него не го притесняват по-пищните ѝ форми, целулитът и подутият й корем. А може би той знае причината за това?!

Снимка: Backgrid

По-интересното е, че ден по-късно отново в гръцки води 42-годишната актриса пусна няколко селфита в Snapchat, на които тялото ѝ има съвсем друг вид - а именно с извивките, с които сме свикнали да я виждаме по кориците и на екран.

Снимка: Snapchat

Възможно ли е за ден тя да претърпи подобна трансформация или някой лъже?