IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана иска пак да загуби девствеността си

11 септември 2017 05 10

Певицата загатна, че изживяването не било на ниво

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

С годините обществото ни става все по-разкрепостено, а идолизираните звезди все по-голи, провокативни и агресивно сексуални, ала едно си остава константа – всяка жена мечтае да има запомнящ се първи път в секса.

Уви, не всяка го получава и изглежда Риана спада към ощетените в тази насока. Това загатна самата тя по време на интервю за октомврийския брой на сп. Elle, където бе интервюирана не от друг, а от световноизвестния маг Дейвид Копърфийлд.

„Не се шегувам, това е сериозна оферта: Мога да те накарам да изчезнеш и да се появиш навсякъде по света. Къде искаш да отидеш и защо?“, предложи услугите си магьосникът. А отговорът го хвана малко неподготвен...

„Десет минути преди да загубя девствеността си. И ще те държа отговорен за тази оферта“, отговори с усмивка барбадоската.

Тя определено не е единствената жена, която би върнала времето назад в тази насока. Британско изследване от 2015 разкри, че 42 % от представителките на нежния пол на Острова съжаляват за начина, по който са загубили девствеността си. 20 % от господата също не са доволни от първия си опит в секса.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари