IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

23-годишното гадже на Бритни й купи нови гърди

12 септември 2017 06 40

Поп певицата трескаво си търси хирург за лицето

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Бритни Спиърс вече гордо пъчи нови гърди, които по всяка вероятност са подарък от младото ѝ гадже Сам Асгари, твърди близък до певицата пред RadarOnline.

„Сам е фитнес треньор и заедно с Бритни изградиха перфектното за нея тяло през последните месеци. Тя обаче се чувстваше неуверена относно размера на гърдите си“, коментира източникът.

Като истинско добро гадже и потенциален бъдещ съпруг, 23-годишният младок не се поколебал да върне увереността на половинката си.

„Сам я изненада като намери хирург, за да ѝ уголеми бюста и дори ѝ запази час в клиника в Лос Анджелис. Тя се подложи на операцията преди няколко седмици. Бритни е във възторг от резултата и смята, че гърдите ѝ са феноменални“, разкри друг от обкръжението на звездата.

35-годишната поп певица се надява скоро да мине под венчилото със Сам и трескаво коригира какво ли не по себе си. Според близки на блондинката тя е в трескаво търсене на пластичен хирург, който да опъне малко лицето ѝ, но така че да изглежда естествено млада.

Ето и как изглежда „ъпгрейднатата“ Бритни:

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари