IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джанет била малтретирана от съпруга си

13 септември 2017 13 20

Милионерът я обиждал и я държал „затворничка“

Джанет и Уисам, когато още бяха щастливи съпрузи. Снимка:Instagram

Джанет и Уисам, когато още бяха щастливи съпрузи. Снимка:Instagram

Джанет Джексън запази пълна дипломатичност по време на развода си с катарския милионер Уисам ал Мана (42), ала нейният брат Ранди реши да разкрие причината за края на брака им.

50-годишната певица се омъжи за бизнесмена в края на 2012-та, а в началото на януари тази година му роди син. През април звездата разкри, че се развежда, ала не изпадна в детайли по темата.

„Тя беше в доста кофти ситуация. Оказа се, че той я малтретира психически, обижда я и я кара да се чувства като затворник в дома си. Никоя бременна жена не трябва да бъде наричана „кучка“ всеки ден. И това е само едно от нещата. Минахме през това. Имаше доста болка. Джанет преживя много покрай развода. Всички минахме през много“, разкри братът на певицата пред „People“.

„Казах ѝ: „Ако не се преместиш при мен, ще дойда аз и ще стане ад“. Тя беше ядосана, но аз бях решен да ѝ помогна. Казах ѝ, че не ми пука и съм уморен от това негово поведение. Имам и други приятели мюсюлмани и те не се държат така. Той си има лични проблеми и трябва да потърси помощ. Ще се моля за него, но няма да ѝ позволя да живее в подобна ситуация, в която е жертва. Тя е малката ми сестричка. Психическият стрес продължава. Тя има пълно попечителство над бебето и затова той е с нас, но турнето за малко да не се реализира“, добави още Ранди Джексън.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари