IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бивша изнудва Райън Филип за 1 млн. долара за побой (СНИМКИ)

19 септември 2017 08 40

21-годишен модел на плейбой показа синини, плаши актьора със съд

СНимка: Instagram

СНимка: Instagram

Актьорът Райън Филип бе обвинен от бивше гадже в тежък побой. 21-годишният модел Елси Хюит твърди, че звездата я пребил на 4 юли и дори показа куп синини в медиите, пише The Blast. Тя иска обезщетение в размер на 1 милион долара.

В началото на седмицата медията публикува кадри, на които се вижда, че по ръцете и краката на Хюит има синини и рани. Моделът твърди, че те са причинени от тогавашното ѝ гадже – Райън – който я атакувал под влияние на наркотици, лекарства и стероиди. По думите ѝ, той дори я блъснал по стълбите, когато дошла в дома му в Деня на независимостта.

Снимка: The Blast

Близки до 43-годишния актьор обаче заявиха категорично пред DailyMail.com, че тя е тази, която е била дрогирана и която е атакувала Филип. Елси била зарязана от него и дошла да му търси сметка като направила страшен скандал и отказала да си тръгне. Нараняванията ѝ били резултат от съпротивата ѝ, когато се опитали да я ескортират извън имота му.

Снимка: The Blast

Към момента звездата не е подведен под съдебна отговорност, нито има ограничителна заповед срещу него.

Елси Хюит, Снимка: Instagram

Райън и Хюит започнаха връзката си през април тази година. Преди това актьорът бе сгоден за студентката по право Паулина Слейтър, с която бе заедно 5 години. А в периода 1999 – 2007 бе женен за актрисата Рийз Уидърспун, с която се запозна по време на снимките на „Секс игри“. Бившите съпрузи имат две дъщери – Ава и Дийкън. Филип има още едно момиченце – Кайлани, от връзката си с Алексис Кнап.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари