IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кайли се покри, бременността не й отивала!

9 октомври 2017 07 40

Най-малката от клана Кардашян спира и със селфитата от страх, че ще стане дебела

Снимкa: RadarOnline

Снимкa: RadarOnline

Кайли Дженър упорито избягва всякакви изяви пред камерата и причината е една – тя не харесва трансформацията си, която вече е в процес покрай бременността.

Най-малката от клана Кардашян била силно притеснена какво ще се случи с тялото ѝ и постоянно искала съвети от своите по-големи сестри как да го предпази от напълняване и стрии.

„Кайли сподели на цялото семейство, че смята да се скрие от камерите и че ще спре със селфитата, които са емблематични за цялата фамилия, когато започне да качва килограми. Причината е, че не иска феновете да я видят пълна“, разкри източник пред RadarOnline.

Снимка: RadarOnline

20-годишната звезда, която чака първото си дете от рапъра Травис Скот, вече е започнала да следва плана си. Откакто гръмна новината за нейната бременност към края на септември, тя пуска само стари селфита в мрежата или кадри, на които се вижда основно лицето ѝ.

Тя буквално изпада в паника от мисълта, че може много да надебелее по време на бременността си и се моли да не ѝ се случи това. Постоянно повтаря на сестрите си, че не иска да се сдобие със стрии и ги разпитва дали има начин тяхната поява да бъде предотвратена. Разбира се, те и Крис ѝ повтарят, че това е нормална част от бременността и няма как да бъде избегната. Семейството ѝ настоява да се храни здравословно – нещо, което до момента тя не прави“, добави източникът.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари