Откакто подновиха годежа си миналата година Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт са неразделни. Според слуховете епичната им раздяла преди 4 години е била инициирана от австралиеца, който искал кротка и улегнала жена до себе си, а не провокативна бунтарка като певицата. Блондинката обаче има друга версия, която разкри в шоуто на Хауърд Стърн.

„Трябваше да се разделим. Не харесвам връзки, в които двама души не са пълноценни поотделно, а са две половини на едно цяло. Сега нямаме тази зависимост един от друг. Смятам, че е страхотно, че хората се разделят, но след това могат да се съберат отново. Така имаш време да бъдеш себе си. Имаш време да пораснеш. Смятам, че ако израстваш, прикачен към друг човек, никога няма да имаш силата да бъдеш самостоятелно човешко същество“, коментира звездата.

Майли и Лиъм се запознаха през 2009 г.,, когато участваха в романтичната лента „The Last Song“. През 2012 те се сгодиха, ала година по-късно се разделиха. През 2016 любовта им „възкръсна“ и оттогава медиите гадаят кога ще е дългоочакваната сватба.

Наскоро Сайръс разкри, че винаги е знаела, че ще се събере с Хемсуърт.

„Чувствах, че това не е краят и че отново ще бъдем заедно. И знаех, че накъдето и да поема, съм на правилния път“, призна певицата.

С чувство за хумор Майли разказа как докарала до лудост без да иска Лиъм по време на една от разделите им. Актьорът искал да си купи имот в Малибу и си харесал къща, но разбрал, че преди това в нея е живяла тя.

„Той започна да се нанася, когато разбра и беше бесен и мрънкаше нещо от сорта на „По дяволите, не мога да избягам никъде. Тази к*чка е из цялата ми къща“, поясни Сайръс.