Мила Кунис и Аштън Кътчър планират да оставят невръстните си деца без подаръци за Коледа. И по всяка вероятност това ще стане традиция. Макар че двете звезди са доста богати и могат да си позволят почти всичко, те са категорични, че не желаят да глезят наследниците си.

34-годишната актриса обясни в интервю пред Entertainment Tonight, че Дядо Коледа ще прескочи къщата ѝ тази и всяка следваща година, защото със съпруга ѝ не искали да приучават своите хлапета в очакване на екстравагантни подаръци.

„Засега нашата традиция е да не даваме подаръци на децата. Категорични сме, защото сега, когато са малки, това няма да им се отрази. Миналата година Уайът беше на 2 и не ѝ подарихме нищо, но баба ѝ и дядо ѝ го направиха. Децата дори не оценяват какво получават, но пък се научават да си чакат подаръка“, обясни Кунис и добави, че е помолила родителите им тази година да не носят нищо на дъщеря ѝ и сина ѝ Димитри, който през ноември става на 1 годинка.

„Предупредихме бабите и дядовците, че ако засипят децата с подаръци, ще ги дарим на някоя болница или организация. Ние няма да отглеждаме задници. Има достатъчно задници по света и ние няма да допринасяме за увеличаването им“, каза още Мила.