Робърт Патинсън и половинката му FKA twigs се разделиха след 3-годишна връзка. Решението е взето от актьора, който се „уморил“ от отчуждаването помежду им.

„През последните месеци двамата прекарват все по-малко време заедно и започнаха да се отдалечават един от друг. Роб се умори от това и прекрати годежа им. Той сподели на приятелите си че вече не са заедно. Помежду им има толкова история и двамата още имат чувства един към друг“, разкри източник пред Sun.

Решението на звездата от „Здрач“ е доста неочаквано, тъй като три месеца по-рано той намекна в шоуто на Хауърд Стърн, че двамата са сгодени. Запитан от водещия: „Вие сте сгодени, нали?“, Патинсън смотолеви: „Да, нещо такова“.

Робърт и FKA twigs, чието истинско име е Талия Дебрет Барнет, за последно са се появявали публично като двойка през май 2017 г.

„Те бяха доста сериозни по едно време, но вече не е така. Самият факт, че Робърт не потвърди категорично годежа им, а каза „нещо от сорта“, е показателен. Връзката им вече се разпада“, коментира друг приятел на актьора пред медията.

Преди да се обвърже с Талия актьорът имаше дълга връзка с колежката си от „Здрач“ Кристен Стюарт. Двамата бяха заедно 4 години като се разделиха през 2012, защото тя му изневери с режисьора Рупърт Сандърс.