IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клуни спира с киното, бил достатъчно богат

6 ноември 2017 14 00

Актьорът вече имал други приоритети

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Джордж Клуни не се е снимал за кинопродукция повече от година и изглежда това не го притеснява. Актьорът дори не се и напъва да продължи филмовата си кариера, а точно обратното. Пред The Sunday Times Клуни разкри, че вече имал достатъчно пари и киното не било приоритет.

„Вижте, играх прекалено дълго време. На 56 съм и вече не съм мъжът, който обира момичетата. Но ако някой убеди Пол Нюман да се снима в The Verdict, и аз ще се включа. Актьорството беше средство, с което плащах наема, но продадох компанията си за текила за милиард долара. Нямам нужда от пари. Имам пари. И мога да се снимам само в продукции, в които наистина искам“, коментира звездата, който вече е баща на близнаци.

Като човек с гражданско съзнание Джордж не пропуска случай да коментира и политическата обстановка в Америка и възможността самият той да влезе в политиката.

„Откакто Тръмп дойде на власт, много хора ме притискат да вляза по-активно в политиката и по-точно в Белия дом. Нямам политически амбиции. Цял живот съм бил въвлечен в политиката... баща ми ръководеше Конгреса. Смятам, че мога да помогна по друг начин, като общувам с избирателите“, сподели актьорът.

„Тръмп е доста харизматичен покрай всичките си тези ужасни инциденти. Той е истинска тв звезда. Хората не го избраха, защото е постигнал нещо, те го познаваха“, добави той.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари