IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марая Кери си изряза стомаха

8 ноември 2017 09 40

Певицата се подложила на операция за отслабване заради критични фенове

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Марая Кери е легнала под ножа, за да изреже част от стомаха си, разкри Page Six. Певицата се чувствала много несигурна след нападките на нейни фенове през последните месеци относно пищните ѝ форми.

Операцията е станала в пълна конфиденциалност преди месец в Бевърли Хилс. Целта ѝ е с намаления стомах пациентът да приема по-малко храна и да се чувства сит с по-ограничено количество.

Според експерти възстановяването става бързо и 47-годишната звезда скоро ще може да възвърне силата и сексапила си.

„Марая винаги се е гордеела с извивките си, но това лято... тя забеляза, че ѝ е по-трудно да танцува и получава доста повече критика в мрежата от потребители. Откакто си направи операцията, тя се чувства много по-добре“, разкри източник пред медията.

У нас подобна операция за отслабване миналата година си направи певецът и режисьор Люси Иларионов. Поп фолк звездата Азис пък прибягна до процедурата „гастрален пръстен“, с която свива горната част на стомаха, за да приема човек по-малко количество храна.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари