IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарли Шийн се оказа и гей педофил!

9 ноември 2017 10 00

Актриса го обвини в насилие над 13-годишен

Чарли Шийн и Денис Ричардс, Снимка: Instagram

Чарли Шийн и Денис Ричардс, Снимка: Instagram

ХИВ-позитивният Чарли Шийн е извършил сексуално насилие над 13-годишния тогава Кори Хайм преди повече от 30 години, твърди актрисата Доминик Брасция, която е била близка приятелка на „жертвата“. Случилото се било по време на снимките на „Лукас“, където двамата актьори си партнирали.

„Хайм ми каза, че е правил секс с Шийн в периода на снимките на „Лукас“. Каза ми, че са пушили трева и след това са правили анален секс. Хайм ми сподели, че след това Чарли бил дистанциран и студен към него и му отказал близост. Когато Кори поискал отново да интимничат, Чарли вече не бил заинтересован“, сподели Доминик пред The ENQUIRER.

Когато случката се разиграла, Чарли Шийн бил на 19 години. Според актрисата двамата с Кори правили секс отново и в 20-те си години.

Други източници са разказали пред медията, че Хайм обвинявал Шийн, че бил груб и агресивен към него. Самият той починал на 38 години от пневмония. Кори също така твърдял, че бил влюбен в своя „насилник“.

Бившата съпруга на Шийн, от която той има 2 дъщери също забелязала педофилските му наклонности преди години. В документацията по развода им, иницииран от нея през 2005, тя обяснява, че открила в компютъра му, че посещавал сайтове с детско порно.

„Казах му, че съм открила порнографски сайтове, в които той влиза и това ме е възмутило, тъй като в тях има много млади момичета. Казах му, че съм обезпокоена и от интереса му към сайтове, в които има гей порнография с участието на момченца“, пише в показанията на Ричардс. Тя допълва, че той не отрекъл нищо.

„Казах му, че като майка, намирам тази информация за ужасяваща, все пак имаме две момичета и вярвам, че това е сериозен проблем, с който той трябва да се справи и че дотогава не трябва да е около децата ни.

Той отвърна, че не прави нищо лошо, гледайки сайтовете и че трябва да се обърна на другата страна и да го игнорирам“, пише още Ричардс.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари