IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бийбър и Селена – разделени заедно в Мексико

2 януари 2018 08 40

Двамата посрещнаха 2018 в един курорт, но в различни компании

СНимка: Backgrid

СНимка: Backgrid

Джъстин Бийбър и Селена Гомес пак го направиха! Двойката подсили нови слухове за връзката си, които обви с мистерия и спекулации. Двете звезди се оказаха уж „случайно“ в един и същи курорт – Кабо Сан Лукас, Мексико навръх Нова година, но изглежда са посрещнали 2018 в различни компании.

23-годишният канадец бе уловен от папараците да събира слънце с лаптоп в ръка около басейн. Малко по-късно той се присъедини към компанията си.

В същия курорт се оказа и спряганата за негова изгора Селена Гомес. Тя пък се щракна изцяло в женска компания по бански на плажа.

Бийбър и Гомес прекарват доста време заедно от ноември, когато започнаха да се виждат често на публични места без дори да се крият. Седмици по-рано певицата обяви в Инстаграм, че е била близо до смъртта и живее втори живот, благодарение на бъбречна трансплантация. През октомври тя окончателно се раздели с The Weekend.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари