IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми подобри рекорда си, заби 25-годишния Ник Джонас

5 януари 2018 09 00

Мур крие връзката си от страх и срам

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Деми Мур успя умело да избяга от прожекторите и изглежда има доста добра причина за това. 55-годишната актриса си е хванала ново гадже, което е най-младото от всичките ѝ завоевания до момента. Става въпрос за певеца Ник Джонас.

Хубавецът е едва на 25 години, което го прави с 30 години по-млад от великолепната Деми. Той обаче има опит с „каки“, тъй като преди това е имал връзки с Кейт Хъдсън (38) и австралийската певица Делта Гудрем (33).

Мур усилено крие връзката си и по думите на хора от обкръжението ѝ, дори консумира отношенията си с младока в имението на свой приятел от страх да не я уловят папараци, пише RadarOnline.

„Деми не иска повече публични унижения, след като бе зарязана от Аштън“, обясни източник пред медията.

След развода си с 16 години по-малкия от нея Аштън Кътчър през 2013-та, звездата от „Стриптийз“ скача от един младеж на друг. Сред завоеванията ѝ влизат 31-годишният Шон Фрайдей, 31-годишният Вито Шнабел и 36-годишният ресторантьор Хари Мортън, който бе гадже и на дъщеря ѝ.

Ник Джонас, Снимка: Instagram

Въпреки тревогите на Мур относно общественото мнение за връзката ѝ с поредния по-млад мъж, тя има подкрепата на любимите си хора. Именно 29-годишната ѝ дъщеря Румър Уилис я уредила с Джонас.

„Румър знае, че майка ѝ си пада по млади мъже и тъй като Ник е необвързан и има опит с по-големи жени, тя сметна, че ще си паснат. Ник е най-младият от всички, с които Деми е излизала, но е и един от най-зрелите мъже в живота ѝ“, коментира източник пред медията.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари