IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марая преследва цяла вечер Джон Сноу

12 януари 2018 15 00

Моли за спойлери на осмия сезон на „Игра на тронове“

Марая и Браян, Снимка: Instagram

Марая и Браян, Снимка: Instagram

Марая Кери е една от най-големите попзвезди на планетата, но изглежда и тя може да бъде ревностен фен. Певицата била луда по сериала „Игра на тронове“, чийто осми последен сезон предстои. И когато се сблъскала на афтърпартито на наградите „Златен глобус“ с актьора Кит Харингтън, който играе Джон Сноу в продукцията, направо полудяла.

„Марая го докосваше по ръката и по рамото и двамата си говориха доста интензивно известно време. Той не спираше да се оглежда, сякаш не можеше да повярва какво се случва. Всички гледаха към тях“, разкри източник пред The Sun.

Джон Сноу, Снимка: HBO

„Марая е голям фен на „Игра на тронове“ и не го оставяше на мира. Направо го беше притиснала. Всички искат да научат какво ще се случи, така че никой не я винеше, че моли за подробности“, добави информаторът.

Въпреки агресивната си тактика спрямо Харингтън, Кери има очи само за 34-годишното си гадже – Брaян Танака, който бе с нея на партито. Кит пък е сгоден за актрисата Роуз Лесли, която по някаква причина не присъстваше на събитието.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари