IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Spice Girls се събират, но няма да пеят!

2 февруари 2018 11 00

Всяка прибира по 10 млн.лири

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Поредните слухове, че Spice Girls се събират вървят упорито в шоубизнес средите. Само че този път може да се окажат повече от слухове!

По-рано тази седмица Мел Би (42) е летяла до Лондон, където по всяка вероятност е била на тайна среща с Виктория Бекъм (43), Ема Бънтън (42), Мел Си (44) и Гери Хорнър (45), пише Daily Mail.

Изглежда този път ексспайските са успели да навият Виктория да се включи в общ проект с тях, тъй като досега тя сериозно се дистанцираше от имиджа си на поп певица и отказваше да възкреси дните си като Пош Спайс. Едно нещо обаче не се е променило – г-жа Бекъм продължава категорично да отказва да пее, което означава, че концерт на Spice Girls и пускане на нови хитове няма да има.

Снимка: Instagram

И все пак източник разкри пред медията, че всяка от дамите ще прибере по 10 млн. британски лири за участие в проекти, включващи издаване на албум с най-добрите хитове на групата, шоу за таланти, реклама и промотиране на продукти, както и шоута в Китай.

„Това е поп събиране, за което никой не вярваше, че ще се случи. Но след дълги преговори Виктория се съгласи, че е време да работи по някои нови проекти тази година“, коментира източник пред The Sun.

Половинката на Дейвид и колежката ѝ Гери са пояснили, че поради семейни ангажименти, трябва да бъдат гъвкави в участията си спрямо предстоящите проекти.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари