IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лана Дел Рей на косъм от отвличане

4 февруари 2018 11 10

Арестуват въоръжен мъж часове преди концерта й в Орландо

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Мъж на име Майкъл Хънт е бил арестуван по обвинение за преследване и намерение за въоръжено отвличане на британската певица Лана Дел Рей, която имаше концерт на 2 февруари в Amway Center, Орландо, пише E! News.

Новината съобщи през уикенда полицията на Орландо в профила си в Twitter с думите: „Арестуван: Майкъл Хънт, за преследване и опит за въоръжено отвличане. След сигнал полицаите от Орландо успяха да заловят престъпника преди да доближи Лана Дел Рей в Amway Center“.

Малко по-късно полицейското управление пусна официално прессъобщение с подробности, в което се разкрива, че въпросното лице планирало да отвлече звездата в нощта на участието ѝ. По време на ареста са открити билети за концерта на певицата, както и нож.

Самата певица не е коментирала случилото се до момента, а концертът ѝ в Орландо мина без проблеми. Лана благодари на феновете в Twitter като написа: „Орландо! Форт Лодърдейл! Маями! Благодаря ви, че дойдохте и направихте това шоу много яко. Поддържайте енергията си на високо ниво. Чувстваме се щастливи след няколко дни, изпълнени с невероятни шоу програми“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари