IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Разводът на Брад и Анджи става публично риалити

10 февруари 2018 09 45

Всеки може да гледа сеира в съда

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Брад Пит и Анджелина Джоли не са сред звездите, които превръщат личния си живот в трамплин за слава и пари, но изглежда един от най-драматичните моменти в живота им – техният развод, ще се превърне в публичен цирк, достъпен за всеки желаещ. Това става ясно от последните съдебни документи, внесени в началото на февруари, според които актьорите „ще бъдат изслушани на място, леснодостъпно за обществеността, с подходящо място за онези, които планират да присъстват на изслушвания“, пише RadarOnline.

Изслушванията на Пит и Джоли ще бъдат пред временни съдии, за които те лично ще платят. Първи на скамейката ще седне съдия Джон У. Оудъркик, който поема делото от 31 декември.

Въпреки съдебното нареждане за публичен процес, двете звезди може да подадат молби за разглеждане на развода им при закрити врати, както и да пожелаят конфиденциалност за различните споразумения.

Брад Пит и Анджелина Джоли обявиха, че се развеждат през есента на 2016 г. след 12-годишна връзка. Двамата имат 6 деца – Мадокс (16), Пакс (13), Захара (12), Шайло (11) и близнаците Нокс и Вивиан (9).

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари