IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наоми потвърди връзката си с рапър с голо селфи

1 март 2018 11 30

Феновете одобриха

Снимка: Instagram/iamnaomicampbell

Последвано

Снимка: Instagram/iamnaomicampbell Последвано

От седмици се носят слухове, че Наоми Кембъл (47) има връзка с 35-годишния рапър Скепта. И изглежда те съвсем скоро ще бъдат официално потвърдени! Черната перла подгря феновете с еротичен кадър в Instagram, на който целува певеца топлес, опряла гърди до голото му тяло.

Снимката е част от фотосесията за последния брой на британското GQ. Феновете направо полудяха след селфито, на което не се виждат главите на звездите, но пък не остава съмнение кои са те. „Наоми и Скепта са всичко, от което се нуждаехме“, „Обожавам това, любовта идва в различни форми, размер и цветове“, ликуваха почитателите на супермодела под снимката.

Малко по-рано Кембъл качи и набързо изтри друго селфи, на което вече се вижда ясно, че е заедно с хубавеца.

Спекулации че двете знаменитости се срещат се носят от известно време. Двамата бяха забелязани в подозрителна близост на няколко от партитата покрай Парижката седмица на модата. А източник разкри пред „Sun“: „Наоми и Скепта тайно излизат. И двамата са много креативни, затова никой не е разбрал досега за връзката им“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари