IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременната Ева на колене заради собствена звезда

17 април 2018 10 20

Актрисата бе увековечена на Алеята на славата в Холивуд

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

С един корем напред Ева Лонгория сияеше на Алеята на славата в Холивуд, където бе почетена със собствена звезда. В напреднала бременност актрисата кипеше от енергия и дори не се поколеба да коленичи на червения килим, заобиколена от най-близките си приятели.

Началото на седмицата започна много динамично за Лонгория, която в близките месеци ще стане майка за пръв път. Чаровницата се разходи из Холивуд в компанията на Виктория Бекъм и Рики Мартин и докара феновете си до екстаз, след като не спря да се усмихва, шегува и дори падна на колене въпреки огромния си корем, за да изпълни всичко по церемонията за получаване на собствена звезда на Алеята на славата.

Снимка: Instagram

На малката трибуна по няколко добри думи за нея казаха приятелите ѝ Ана Фарис, Рики Мартин и Фелисити Хъфман, с която си партнира в „Отчаяни съпруги“. В публиката пък гордо ръкопляскаше най-близката ѝ дружка – Виктория Бекъм, която бе неотлъчно до Ева навръх рождения си ден.

Снимка: Instagram

Тези, които не можаха да присъстват като Джина Родригес, Малула, Ейза Гонзалес и Холи Робинсън, поздравиха колежката си и приятелка в мрежата.

„За мен това е сбъдната мечта. Да получиш собствена звезда на алеята на славата е чест, която дори не съм си представяла, че ще изпитам. Нямам търпение да се присъединя към легендите и още повече вие да можете да посетите звездата ми“, написа гордата Лонгория в Инстаграм.

След като изживя поредния си звезден миг, Ева се наслади на обяд с Кери Уошингтън и Рийз Уидърспун.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари