IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кание туитна, че ще се отърве от Ким

19 април 2018 06 10

Криси Тейгън й предложи надуваемо легло в дома си

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Миналия уикенд Кание Уест поднови акаунта си в Twitter и за няколко дни постна коментари за дружбата си с Ламар Одом, няколко дизайна на татуировки и едно смущаващо мистериозно послание, което на пръв поглед оставя Ким и децата ѝ бездомни.

„Колкото и креативни да са идеите ви в най-силния ви момент, трябва на всяка цена да защитавате способността си да творите. Опитайте се да избягвате ситуации, в които се разконцентрирате от идеите си. Разсейването е враг на въображението. Понякога трябва да се отървете от всичко“, написа звездата в профила си.

Постът му веднага развълнува единственият човек, когото Уест следва, а именно съпругата му Ким. И тя реагира с думите: „Чакай.... ОТ ВСИЧКО?“.

Малко след странната размяна на съобщения „на помощ“ ѝ се притече моделът Криси Тейгън, която услужливо предложи на Ким подслон и надуваемо легло.

„Май ще трябва нещо по-голямо и за децата? Все още не ми е ясно какво означава „всичко“. Трябва да го изясня. Благодаря ти, че си толкова добра приятелка. Може би Джон може да се обади и да разпита? Но може би Кание има предвид и приятелите под „всичко“? Толкова е объркващо“, продължи да разсъждава в мрежата Ким.

„Права си, прецакани сме. Но още имам надуваемата къща от събота. Тя е легло и къща в едно“, коментира Криси, визирайки играчките от партито за рождения ден на дъщеря ѝ през уикенда.

Размяната на реплики продължи още малко и накрая Ким отърва феновете от мъките като обясни, че целият диалог е шеговит и тя не е бездомна.

„За всички, които не притежават и капка хумор. Моля ви, имайте предвид, че тези туитове са шега и ще умра от смях, ако някой блогър или медия наистина реши, че съм сериозна. Изобщо не се и опитвайте!“, написа финално Кардашян.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари