IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Преследвач на Суифт заловен в леглото й

24 април 2018 06 20

Натрапникът си взел душ в дома ѝ преди да си почине

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Феновете на Тейлър Суифт стават все по-агресивни и нахални. И преди звездата си е имала работа с преследвачи, копнеещи да се докоснат до нея и вещите ѝ, но мъж на име Роджър Алваро е постигнал доста повече – изкъпал се и поспал в леглото ѝ.

28-годишният натрапник е заловен в дома на певицата след сигнал от очевидец, който го забелязал да разбива прозореца с ръка. През февруари същият мъж отново е бил арестуван, опитвайки се да нахлуе с лопата в ръка, пише TMZ.

Медията разкри, че Роджър е успял да се изкъпе и да полегне за дрямка в леглото на звездата.

Всъщност въпросният имот не е място, което Тейлър посещава. Той дори е обявен за продажба в края на миналата година срещу сумата от 18 млн. долара и на практика звездата не е живяла в него. Съвсем близо тя притежава пентхаус, който обитава. Миналата седмица друг натрапник бе арестуван в опит да влезе в къщата на Суифт в Бевърли Хилс. Мъжът е носел маска, ръкавици и черна роба. Джулиус Сандрок е арестуван, а Тейлър има ограничителна заповед срещу него.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари