IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елтън Джон ще пее на сватбата на Хари и Меган

17 май 2018 13 00

Отмени концерти в Лас Вегас заради събитието

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Сър Елтън Джон ще превземе сватбената сцена, за да благослови бъдещите младоженци принц Хари и Меган Маркъл на тяхната сватба този уикенд, пише TMZ.

Близки до Елтън твърдят, че той със сигурност ще изпълни най-големите си хитове по време на венчавката, само че още не е ясно дали ще го направи в църквата зад пианото или по-късно на самия прием.

Присъствието на Елтън Джон като гост-изпълнител не е никак случайно и изненадващо, имайки предвид, че той е близък с кралското семейство и бе сред най-добрите приятели на майката на Хари – лейди Даяна. Двамата работиха рамо до рамо по много проекти, свързани с превенция и лечение на СПИН и други болести, предавани по полов път.

След като принцесата почина през 1997, Елтън бе голяма подкрепа на синовете ѝ и си остана близък с тях.

По план певецът трябваше да има концерти в Лас Вегас през уикенда, но те бяха отменени преди месеци заради „дублиране в графика“, който вече е ясен – ангажиментът е сватбата на Хари и Меган.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари