IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хейдън и Владимир Кличко се разделиха

6 август 2018 08 20

Дъщеря им прекарва повече време при татко си

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Още една светска двойка сложи край на отношенията си. Хейдън Пентиър и Владимир Кличко развалиха годежа си и си поделят грижите по дъщеря им.

„На този етап Хейдън е необвързана и с Владимир заедно се грижат за дъщеря им Кая. Тя е основно с татко си и семейството му в Европа и Флорида. Те също така прекарват и много време заедно с Хейдън като семейство“, разкри източник пред E! News.

„Двамата са в прекрасни отношения и продължават да бъдат голяма част от живота на другия. Хейдън е в Лос Анджелис и се опитва да си изясни какво ще прави от сега нататък“, добави той.

Новината за раздялата им идва изненадващо, тъй като само преди месец двамата бяха на семейна почивка в Гърция, където според очевидци са изглеждали много влюбени.

Актрисата и боксьорът започнаха да излизат през 2009, а дъщеря им се появи на бял свят през 2014. Те са сгодени от години, но Хейдън неведнъж е казвала, че хич и не бърза да застане пред олтара.

През миналата година пък тя открито коментира, че още страда от следродилна депресия.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари