IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Светски репортер разкри странностите на звездите

11 август 2018 12 00

Кои влизат в черния му списък и защо?

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Лесно ли е да интервюираш някоя звезда и какво можем да очакваме от нея? На тези въпроси лесно ще отговори Дийн МакКарти, светски кореспондент и репортер за Hit Network, който е имал щастието да разпитва знаменитости от ранга на Мерил Стрийп, Том Ханкс, Харисън Форд, Марая Кери, Дженифър Лоурънс и т. н.

Специално пред Daily Mail Australia 34-годишният светски журналист разказа за добрите и лошите моменти по време на срещите му със звездите.

„Единствената знаменитост, от която съм бил ужасен, е Бионсе. Преди да я срещна, охраната ѝ ме предупреди: „Не я прегръщай, не я целувай, не ѝ давай никакви подаръци“, стартира разказа си той.

Без да споменава имена, Дийн сподели и история за една знаменитост от женски пол, която отказала в последния момент интервю заради неподходящо по думите ѝ осветление.

Доста лошо впечатление му е направил и актьорът Харисън Форд, който напуснал залата заради въпрос, касаещ филма с негово участие от 2013 г. „Enders Game“.

„Харисън Форд направо излетя от студиото по време на интервюто, когато го попитах кои знаменитости му допадат от съвместната им работа в „Enders Game“, обясни той.

Сред любимците на МакКарти попадат холивудските величия Мерил Стрийп, Скалата, Том Ханкс и Клое Кардашян. Дийн се изказа доста ласкаво и за Никол Кидман и съпруга ѝ Кийт Ърбан, които определи като „много сладка двойка“.

Репортерът изненадващо похвали и дивата Марая Кери.

„Бях много нервен преди срещата си с нея, защото всички знаем славата ѝ, но тя не се държеше така с мен. Беше много сладка. Отговаряше ми на всички въпроси и се изказа доста ласкаво за Австралия“, коментира той.

Дженифър Лоурънс Дийн определи като звездата, „която вероятно може да имитира най-добре австралийски акцент“, а Джей Ло класифицира като „много земна“ и „добре изглеждаща“.

„Тя изглежда толкова добре, че направо изпадаш в транс, докато говориш с нея. Направо не е реална!“, коментира репортерът. Изненадващо бе и признанието му, че 50 Cent е една от „най-умните знаменитости“, които е срещал.

„Най-умният – 50 Cent. Каза невероятни неща и след интервюто си поговорихме още и ми даде най-добрия съвет за кариерата ми“, похвали се МакКарти.

Едни от най-странните моменти пред камерата той е преживял в компанията на Блейк Лайвли.

„Блейк беше бременна, когато я интервюирах и явно е изпитвала голям глад за чипс и гуакамоле, защото през цялото интервю ѝ носиха купи с тях. Купата гуакамоле бе с размера на главата ми!“, коментира той.

Впечатление му е направило и гостуването на комика Кевин Харт, който се появил отгоре до долу в черно и заедно с целия си екип приличал на герой от „Мъже в черно“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари