IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Взеха се! Джъстин и Хейли са съпрузи, издаде чичото на булката

19 септември 2018 06 10

Вдигат пищна сватба в Канада съвсем скоро

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Наградите „Еми“ се оказаха източник на доста интересни новини. Сред тях е и тази за тайната сватба между Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин. Информацията потвърди чичото на булката Алек Болдуин като така сложи край на всички спекулации, тръгнали дни по-рано.

„Те тъкмо се ожениха и не знам какво става“, коментира актьорът по време на събитието. Думите му са в пълен разрез с казаното от Хейли няколко дни по-рано, по повод мълвата, че вече е г-жа Бийбър. Моделката коментира слуховете в Instagram, където написа: „Разбирам откъде идват спекулациите, но още не съм омъжена“.

Мълвата за тайната сватба започна след като тя и канадецът бяха заснети да излизат от съда в Манхатън, от който трябваше да си вземат брачното свидетелство. Източник разкри пред People още миналата седмица, че двамата са се врекли един на друг.

„Те отидоха и го направиха, без да се вслушват в никого. По-късно ще вдигнат голямо празненство пред Господ и близките си“, добави информаторът. Близки до двойката коментираха, че те смятат да вдигнат пищна сватба в имението на Бийбър в Онтарио.

Първоначално са смятали да се венчаят през 2019, но после спонтанно решили да го направят в средата на септември. Джъстин и Хейли имаха връзка в периода 2015-2016 година с доста събирания и раздели. Двамата възобновиха отношенията си през юни тази година, а на 7 юли се сгодиха.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари