IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приключенията продължават: Форт Бояр 2

6 януари 2009 15 17

Крепостта насред океана отново е населена с балканци, които превземат трудни изпитания. Всичко започва на 12 януари

Тигри охраняват златното съкровище на Форт Бояр, към което отново са се устремили 16 българи. Снимки: bTV

Тигри охраняват златното съкровище на Форт Бояр, към което отново са се устремили 16 българи. Снимки: bTV

Започва повторна обиколка на френската крепост Форт Бояр, която отново ще се издигне в роден ефир.

Вторият сезон на играта стартира на 12 януари в ефира на bTV, а както вече знаем, приключението си заслужава.

4 български отбора ще се сблъскат с изпитанията, заключени в различни части на замъка, който се издига на самотен остров сред Атлантическия океан

Делви с неясно съдържание, мокри, въздушни и други задачи ще тестват физическата, а и психическата издръжливост на участниците.

А те отново са от 3 балкански нации, както и миналата година – българи, сърби и турци.

Митко Павлов ще бъде водещ и на втория сезон, което не е голяма изненада. Само се надяваме този път диалогът в играта да е малко по-разчупен и забавен.

Първото издание на Форт Бояр беше спечелено от сръбски отбор, а българите на финала бяха с три заключени ръце и не успяха да съберат достатъчно златни монети за успех.

Тази година обаче се надяваме участниците от наша страна да обърнат ситуацията в своя полза. Те, между другото, отново са много секси и атлетични, така че екшънът е пълен.

Сред тях са чаровният актьор Асен Блатечки, журналистката Диана Алексиева, нежното лице на група Мастило – Вики Терзийска, Мистър България за 2005-а година Румен Георгиев и други.

Нямаме търпение да видим членовете на 4-те отбора в действие, а вие можете да се запознаете с тях в нашата малка килия, наречена Галерия. Дори да се заседите вътре, няма да ви пратим тъмничар, обещаваме.

КоментариКоментари