IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Русоляв гей си навря дупето в лицето на Еминем

1 юни 2009 09 32

Ежегодно провеждащите се Филмови Награди на MTV се превърнаха в срам и позор за бледоликия рапър

В образа на Бруно Саша Коен се появи на наградите, облечен като гепардов Робин Худ. Снимки: GettyImages/Guliver

В образа на Бруно Саша Коен се появи на наградите, облечен като гепардов Робин Худ. Снимки: GettyImages/Guliver

За 18-ти пореден път MTV проведе своите Филмови Награди и отличи най-заслужилите млади актьори на Холивуд, най-добрите композитори и изпълнители на саундтраци към филми.

Трябва да признаем, че тези награди никога не са били кой знае колко интересни, а още по-малко значими за звездите.

Единственият шоу бонус, който ежегодно дават, са изцепки на нашумели комедийни актьори, които най-често са водещи на събитието и си играят както поискат с достойнството на присъстващите гости.

Тази година атракция на Филмовите Награди беше завършеният идиот Саша Барън Коен, който ни е до болка известен с образите си на Али Джи и Борат, а сега и на отявлен гей от Германия – Бруно.

Саша е най-добре платеният британски актьор, чийто хонорар възлиза на 16 милиона лири (близо 26 милиона долара).

В образа на Бруно той се появи на наградите облечен като гепардов Робин Худ, а по време на шоуто прелетя в залата с бели ангелски крила.

Бърборейки глупости на англо-немски, той уж се оплете в ластиците, които го спускаха от тавана и директно се приземи върху лицето на завърналия се рапър-дечко – Еминем.

Със сигурност гледката, на която Еминем станал свидетел, е била потресаваща за мъжкото му съзнание, защото русолявият Бруно буквално си навря задните части в лицето му.

Невярващ на очите си, рапърът започна да нарежда - „Ти шегуваш ли се? Махни се от мен, по дяволите“, докато Бруно приятелски му говореше - „Приятно ми е да се запознаем“.

Големият непукист на американската хип-хоп сцена обаче се разсърди и съвсем демонстративно напусна наградите.

Това всъщност беше и най-интересната част от цялата програма, която MTV успя да измисли.

Всичко друго бяха млади прохождащи звезди в къси сладурски рокли и много статуетки под формата на картонена кофичка с пуканки.

Вижте малко снимки от събитието, горе, в слайдшоуто.

КоментариКоментари