IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ех, че сладко! Бриджит Джоунс се завръща

16 юли 2009 06 42

Рене Зелуегър ще участва в третата част на "Дневниците на Бриджит Джоунс" и отново ще напълнява

Рене Зеуегър ще участва в третата част на "Дневниците на Бриджит Джоунс" и отново ще напълнява. Снимка: Gettyimages/ Guliver

Рене Зеуегър ще участва в третата част на "Дневниците на Бриджит Джоунс" и отново ще напълнява. Снимка: Gettyimages/ Guliver

Обезоръжаващо симпатичната Бриджит Джоунс се завръща.

Рене Зелуегър, незнайно как, склони да влезе за трети път в ролята на злочестата пухкавелка, след като преди години се закле, че повече никога няма да го направи.

Още през 2004 г., 40-годишната актриса призна, че колкото и да харесва героинята си Бриджит, рязката смяна на килограмите се отразявала пагубно на здравето й.

„Изпадах в паника слушайки различни диетолози да ми казват, че си съсипвам организма напълнявайки толкова рязко.

Много специалисти ме съветваха да не продължавам да участвам във филма“, споделяше до преди година Рене.

Вятърът явно е сменил посоката си и успя да отвее все още леката като перце Зелуегър директно на снимачната площадка на „Дневниците на Бриджит Джоунс“.

Ще видим наивната и сладка Бриджит като зряла жена, доколкото й е възможно, разбира се, която сериозно е започнала да се замисля за бебе.

Представяме си, ако в крайна сметка Бриджит наистина забременее, колко килограма още ще се наложи на Рене да качи.

Отслабването после обаче, ще си остане най-смазващо тежката задача за актрисата, която добре помни предишните два пъти, когато с глад и много спорт успя да стопи двата пръста подкожни мазнинки.

Решението си е нейно, здравето също, а за нас остава само насладата да се забавляваме с миловидната блондинка.

Все още не знаем дали Хю Грант и Колин Фърт ще продължат да се навъртат около героинята или техните герои ще бъдат заменени.

Каквото и да се окаже режисьорското решение, ние сме наострили чифт уши и чифт очи и нямаме търпение да се срещнем отново с госпожица Джоунс.

КоментариКоментари