IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лебедово езеро

17 февруари 2011 09 41

Разгледайте страхотната фотосесия на Vogue, посветена на филма "Черен лебед"

Снимка:Vogue

Снимка:Vogue

Трудно е да се пренебрегне влиянието на модата върху киното и на киното върху модата. Примерите са стотици и все показателни

Изобщо не е чудно тогава и това, което направи с модата филмовият шедьовър на Дарън Аронофски „Черен лебед“ с участието на Натали Портман.

Не е чудно, защото:

1.филмът e от най-смислените и дълбокосюжетни продукции от много време насам

2.филмът е един от основните претенденти за „Оскар“

3.филмът е приказно красив, навява усещането на сюрреалистичен сън; ужасно секси е и е същинска фетишизирана мечта.

Спирам с аргументите и ви оставям да чакате с нетърпение датата 4 март (когато София Филм Фест ще представи „Черен лебед“ и на родната публика) и насочвам вниманието ви към последното издание на Vogue-Русия.

Редакторите са решили да го посветят именно на темата за класическия балет, чрез една прекрасна фотосесия с участието на Деница Дворакова.

Снимките пресъздават някои от най-ключовите моменти от „Лебедово езеро“, съчетани с прекрасни сценични рокли и много, много изящество.

Разбира се, лайтомотив, точно както във филма и самия балет е контрастът. Контрастът между двете човешки половини. Контрастът между доброто и злото, които се борят у нас. Контрастът между Белия лебед и Черния лебед.

Поемете дълбоко дъх и влезте в галерията.
 

КоментариКоментари