IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

8 прекрасни жени, които са се родили мъже

9 май 2012 13 00

Най-красивите транссексуални модели в света

Клаудия Чариез;  Снимка:photos.modelmayhem.com

Клаудия Чариез; Снимка:photos.modelmayhem.com

Много хора не осъзнават, че транссексуалните модели се появяват навсякъде - в списания, на модния подиум, на конкурсите за красота, на различни сцени. Тези прекрасни красавици изглеждат и се чувстват като жени, но са родени с мъжки пол. Ако ние не знаехме този факт, определено ще ни е трудно да кажем, че нещо в тях не е достатъчно женствено. Вижте и се убедете сами.

Андрей Пеич

Австралийският модел със сръбско потекло Андрей Пеич е известен със способността си да бъде двуполов модел. Тоест позира ту като мъж, ту като жена. През януари 2011, в рамките на Седмицата на модата в Париж, той дефилираше като жена в ревюто на Jean-Paul Gaultier и като мъж в шоуто на Marc Jacobs. Андрей е класиран на 18 място в топ 50 на мъжките модели и същевременно на 98-мо място в класацията на списание FHM за "100-те най-секси жени в света за 2011 година."


Снимка: blog.fayedinsmore.com

Леа Т.

С екзотично излъчване и безупречна фигура, бразилската красавица Леа Т. се превръща в един от най-търсените модели в света. Само за няколко месеца тази истинска богиня се качи на най-големите модни подиуми в Париж и Ню Йорк. Леа Т. е родена през 1981 година като Леандро Серезо. Това, обаче не я спира да се превърне в един от най-известните транссексуални модели в световната модна индустрия. Леа е музата на дизайнерската къща Givenchy и е откритие на старши дизайнера на марката – Рикардо Тиши.

Снимка: i.huffpost.com

Исис Кинг

Афро-американката Исис Кинг е родена с името Дарел Стени през 1985 година. Тя е модел и дизайнер, но си спечели славата най-вече, с това че е първата транссексуална състезателка, допусната до конкурса „Следващият топ модел на Америка" (Next Top Model). Кинг се състезава два сезона в шоуто.

Снимка: antm411.files.wordpress.com

Флоренсия Де Ла Ви

Аржентинският модел Флоренсия Де Ла Ви стартира живота си през 1976 година като мъж на име Роберто Карлос Тринидад. Днес тя е една от най-известните транссексуални актриси в света. Тя се снима в различни сапунени сериали, а в миналото е била главен редактор на списание. В момента красавицата е омъжена и е майка на две бебета-близнаци, заченати и родени с помощта на сурогатна майка.

Снимка: radioveintiuno.com.ar

Сирапасорн Атаякорн (Sirapassorn Atthayakorn)

Нежната хубост на родената като мъж красавица от Тайланд Сирапасом Атаякорн разнежи сързата на съдиите на конкурса Miss International Queen 2011 и те ѝ дадоха короната и 10 хиляди долара награден фонд.

Снимка: pattaya-times.com

Камила Асанка

Камила е модел от Шри Ланка, и е известна още като Чами. Тя е едно от новите красиви лица в модната индустрия, а е родена като мъж. Екзотичната хубавица беше участничка в конкурса "Мис интернационална кралица" (Miss International Queen).

Снимка: picshuts.com

Каролин "Тула" Коси

Тази англичанка е родена като Бари Кенет Коси. Тя е сред най-известните транссексуални хора в света. Тя има малка роля във филма за Джеймс Бонд с участието на Роджър Мур "Само за твоите очи" от 1981-ва година. Тя е първият мъж, превърнал се в жена, който е сниман като еротичен модел в списание "Плейбой". Неотдавна тя написа автобиография, за опита си като транссексуален модел, наречена "Аз съм жена".

Снимка: 1.bp.blogspot.com

Клаудия Чариез

Трудно е да се повярва, че Клаудия се е родила мъж, нали? Нейната транссексуалност не я спира да стане световноизвестен модел. През 2008 година Чариез беше отстранена от конкурса „Следващият топ модел на Америка", организиран от Джанис Дикинсън, но продължи, за да спечели другия конкурс - „Следващият топ транссексуален модел на САЩ", организиран от Тайра Банкс. Можете да я видите на водещата снимка на статията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

онаявно ( преди 6 години )
Поредните ***. Мъжкото във тях крещи, въпреки хилядите им пластики, инжекции с хормони и пластове грим. А накрая да не забравим и фотошопа.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
пеньо ( преди 8 години )
а цикъл имат ли? да забременеят могат ли? не, ами значи никви жени не са
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
lk ( преди 11 години )
po sa qki ot pove4eto Jeni koito sym vihdala...sorry
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Галатея ( преди 11 години )
В ежедневието си редовно срещаме транссексуални.Така,че нищо ново.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 11 години )
hanamontana ( преди 11 години )
Не бих познала за повечето наистина, но на някои определено си личи мъжкото в тях:)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 11 години )
Интересно...жени по личен избор,а не по рождение.Щом са щастливи така,ок.Време е да свикваме с различното,особено когато не ни пречи-а тези същества не пречат на никого...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
шпорангий ( преди 11 години )
най-смешен ми стана коментара за пръстите, искам да кажа че познавам много жени с мъжки пръсти, но това прави ли ги транссексуални... как може да нападате танссексуални, ами ако това се случи на вашето дете?? не се ли замисляте, как то би се чувствало? какво ще направите? ще го игнорирате само защото е различно, защото не се чувства добре в кожата си и иска да покаже истинската си същност?! "криворазбрана 'толерантност'", страхувам се че сме такива спрямо нещата които не са важни в наши дни, а значимите ги оставяме в коша с табута! Транссексуален, гей, травестит или не, ние сме хора, не го забравяйте!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
m ( преди 11 години )
Mnoogo mi xaresa komentara na 'Pitanka', sorry nqmam bg klaviatura.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
тити ( преди 11 години )
хахахахха.......... много ли търсихте тези "УБАВИЦИ"....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар