IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джорджа и Джон – сериозният и адски секси моден тандем (видео)

9 октомври 2013 11 00

Дъщерята на Мик и сексапилният испанец показват любовта си към Англия и бунтарския си дух в реклама за дънки

Снимка: Hudson Jeans

Снимка: Hudson Jeans

Джорджа Мей Джагър показва завиден патриотизъм в нова реклама на дънки. Дамата е лице на лейбъла Hudson Jeans като в краткото видео си партнира с Джон Кортахарена. Щерката на Мик Джагър кипи от енергия и подскача като малко дете, държейки шала на Великобритания в ръце.

Кадрите са секси, непринудени и доста естествени. Джорджа е с много малко грим, а стилът ѝ е семпъл – освен различните дънки, тя носи умишлено разкъсани топове и потници и различни шалове с ресни в края им.

Партньорът ѝ от своя страна също се държи непринудено и бунтарски. Красавецът от години гали окото на дамите с появата си на модния подиум. Той е роден в Билбао, Испания, на 19 май 1985 г. Малко след като навлиза в модата, той се превръща в любимец на Roberto Cavalli, Guess, Versace.

Джон може да бъде сравнен с Виктория Бекъм, защото досущ като нея, никога не се усмихва на снимки. Начумереното сериозно лице е неговата запазена марка и в кампанията на Hudson Jeans той не изневерява на себе си, но пак е адски секси.

Вижте снимки в галерията ни, а ето и малко от мейкинга:

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари