IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейтън Мийстър си сътрудничи с модна марка

7 март 2014 10 50

Бившата звезда от сериала „Клюкарката“ е новото лице на модната марка Nelly

Снимка: Nelly.com

Снимка: Nelly.com

Звездата от сериалите „Клюкарката“, „Закон и ред“, „24“, „От местопрестъплението: Маями“ и „Антураж“ Лейтън Мийстър е новото рекламно лице на онлайн магазина Nelly.com (за пролет-лято 2014), който наскоро отпразнува своята 10-та годишнина.

Чаровната актриса, която наскоро се омъжи тайно за годеника си – актьора Адам Броуди, познат от сериала „Ориндж Каунти – Кварталът на богатите“, е приела да стане лице на кампанията, но с условието да позира в своите любими дрехи от колекцията на модната марка.

За рекламната фотосесия брюнетката е снимана на фона на красиви пейзажи от Лос Анджелис, които също са по неин избор. В случая тя позира в красиво имение в Холивуд хилс, като не става ясно дали това не е собствения ѝ дом с Адам.

„Nelly.com описва тяхното момиче като младо, забавно и уверено, така че аз съм много поласкана да се считам за олицетворение на това момиче!“, казва Лейтън за сътрудничеството си с бранда.

Вижте снимките на Лейтън за модния бранд в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
винаги ми е била много симпатична!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар