IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Лонгория хубавее и младее от корицата на „Prestige“

10 март 2014 14 10

Дамата тъкмо приключи снимките на „Frontera“ и вече се включи в два нови проекта

Снимка: Prestige

Снимка: Prestige

Ева Лонгория по много елегантен начин напомни за себе си от корицата на сп. „Prestige“. Звездата от „Отчаяни съпруги“ позира в красиви рокли, подчертаващи извивките по тялото ѝ.

За корицата на медията, предназначена за пазара в Хонг Конг, брюнетката облича черна, дълга рокля, изрязана около талията, с която би събрала очите по червения килим.

В други кадри пък е посипана с блясък в къса рокля без деколте с много камъни, които биха се понравили на родните поп фолк певици. 38-годишната миньонка съблазнява с котешки поглед, изграден с помощта на дебела очна линия.

Без излишни коментари за визията, Ева си е радост за окото, както и да се облече. Напоследък тя се скри от големия екран, но пък това скоро ще се промени. Миналия петък тя се прибра обратно в Лос Анджелис, където се захвана за работа.

Лонгория напълно приключи снимките на „Frontera“ с Ед Харис. Предстои ѝ да започне работа върху продукцията „Refugio“ с Деймиън Бишир и Стефани Шрек. Освен това тя участва и във филма на ужасите „Visions“ с Исла Фишър и Джим Парсънс.

Изглежда актрисата ще бъде доста заета през идните месеци и няма да има толкова време да позира за списания, така че нека се насладим на тази фотосесия. Може да я видите в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
с тоя фотошоп, не знам на какво да вярвам вече
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар