IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Иън Сомърхолдър вдъхновява жените отново

7 април 2014 13 00

Красивият актьор е истински мъжкар в кампанията на Azzaro Pour Homme (ВИДЕО)

Снимка: Azzaro Pour Homme

Снимка: Azzaro Pour Homme

Иън Сомърхолдър определено ще вдъхновява жените да купуват на мъжете си аромата Azzaro Pour Homme. Коя жена не би искала любимият ѝ да мирише на Иън? Привлекателният актьор от хитовия сериал „Дневниците на вампира“ е новото рекламно лице на марката, за което казва:

„Мисля, че когато човек си слага парфюм инстинктивно знае, че преди всичко го прави за благото на другите. Намерението за съблазън винаги стои“.

С тази кампания 35-годишният горещ актьор, който е и бивш модел, хвърля ръкавицата на колегата си Робърт Патинсън, който наскоро стана лице на мъжкия аромат на Dior Homme.

Колкото до Azzaro Pour Homme ароматът е описван като „Комбинация от мускус, нотки на сандалово дърво, лавандула и босилек. Едновременно елегантен и прелъстителен – символ на вечната мъжественост.“

Логично – видеото за кампанията започва с близък план на красивите очи на Иън. Кадрите са снимани в луксозна италианска вила, а красива жена в бяла рокля, която не може да устои на съблазнителния хубавец, е професионален модел.

Вижте снимките на Иън от рекламата в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )